Bereikbaar op

Telefoonnummer: 0321-321807

Adres: Bloemenzoom 35

Postcode: 8255 KM

Plaats: Swifterbant

Home Page


Wie ben ik:

 

Ik ben Toos van Elten, gehuwd en moeder van vier kinderen en drie kleinkinderen.

Na jaren voor de kinderen gezorgd te hebben en al die jaren waarin mijn interesse naar de alternatieve geneeskunde al aanwezig was, ben ik weer gaan studeren. In 1998 ben ik begonnen met een 4-jarige opleiding als Holistische Energetisch Therapeut die in verschillende modules zijn verdeeld, zoals o.a. Voetreflexologie -Metamorfosemassage- Bach bloesem therapie- Spiertesten- Energie doortrekken- Magneetjes en Moxa therapie- Energetisch wiegen- Healing- Shiatsu- Aroma en Kruiden therapie- Chakra healing- Kleuren en Edelstenen therapie- Intuïtieve massage- Gelaatsmassage- Plukmassage- Vlindermassage- Polariteitmasssage. Deze opleiding heb ik gevolg bij Het centrum in Dorst.

In 2003 heb ik de opleiding Manuele Lymfedrainage gevolgd bij Ellen Asjes in Alkmaar. In 2005 volgde ik bij De Balans een opleiding voor Stoelmassage. In datzelfde jaar leerde ik ook Ontspannings massage bij Energie in Harderwijk.

In 2006 volgde ik de NGS sportmassage bij Vitalis in Utrecht waar ik ook nogmaals de Manuele Lymfedrainage maar dan op sport gebied van de NGS heb gevolgd en zoals alle andere opleiding heb ik ook deze met diploma afgerond. Door mijn zeer uitgebreide pakket is er altijd wel een passende therapie voor ieder die in mijn praktijk komt. Vanaf 2002 heb ik een goed lopende praktijk in Swifterbant.