Bereikbaar op

Telefoonnummer: 0321-321807

Adres: Bloemenzoom 35

Postcode: 8255 KM

Plaats: Swifterbant

Voetreflexologie

Voetreflexologie

De sleutel voor een ontspannen lichaam en geest ligt in de voeten.

De eerste symptomen van verschillende ziektes zijn al vaak te consenteren in de voeten de conditie van je voeten is een afspiegeling van je algehele gezondheid.

 

Reflexologie is al een eeuwen oude therapie, die al werd toegepast in het oude China in India en bij de Indianen. Er wordt uitgegaan van het feit dat, lichaamsdelen en organen zich elders in het lichaam weerspiegelen in de z. g. n. reflexzones. Deze zones zijn o. a. terug te vinden in de voeten, handen, tong, oren, gezicht etc.

Ik gebruik hoofdzakelijk de voeten en handen omdat deze het duidelijkste beeld geven. Door reflexpunten te behandelen ondersteunen we de zelfgenezing van het lichaam. Organen en lichaamsdelen gaan beter functioneren bloed gaat beter stromen het zenuwstelsel word geprikkeld, De energie gaat beter stromen blokkades lossen op zodat het lichaam weer in balans komt (zowel lichaam en geest) waardoor de klachten verminderen of zelfs verdwijnen zodat men weer kan presteren ook onder stress.

 

Deze behandel methode is de basis van mijn therapieën. De eerste behandeling is meestal voetreflexen. Waarbij we de blokkades op een voetenkaart in kleuren het vrij wel direct duidelijk zal zijn waar er in het lichaam blokkades zitten en de energie niet goed kan door stromen. Uit die informatie zal er in overleg met de cliënt een bijpassende therapie worden gekozen.