Bereikbaar op

Telefoonnummer: 0321-321807

Adres: Bloemenzoom 35

Postcode: 8255 KM

Plaats: Swifterbant

Spiertestmethode

Spiertestmethode

Waarom een spiertestmethode? Omdat het regelmatig voorkomt, dat patiënten op onverklaarbare wijze niet of weinig reageren op behandelmethodes, die normaal gesproken zouden horen te werken. Op zo'n moment staan wij samen met de patiënt voor een raadsel en in de praktijk blijkt dan vaak dat er meestal sprake is van een energiestoring, die wordt veroorzaakt vanuit het onderbewustzijn, het gebied waarop we geen vat hebben in ons bewustzijn, maar dat wel degelijk zijn uitwerking heeft op ons dagelijks leven in de vorm van blokkades en klachten. Dit onderbewustzijn kunnen we ook bereiken door bijv. hypnose, maar wij geven de voorkeur aan de spiertest. Tijdens de door ons gehanteerde spiertest komt informatie naar boven die, indien juist geïnterpreteerd, precies kan aangeven waardoor de patiënt geblokkeerd is en niet kan herstellen. De spiertest maakt dus duidelijk vanwaar de problemen komen, maar tevens kan meteen ook worden uitgezocht via de spiertest, wat dan wel de aangewezen therapievorm is. Uiteraard heeft de geteste persoon altijd de vrijheid, met de informatie en de aangegeven therapievorm te doen wat hij of zij wil.

Wie komen er in aanmerking voor een Vita-kinese spiertest? Zoals gezegd, patiënten die niet op behandelingen reageren zoals we verwachten, maar bijv. ook kinderen, gehandicapte mensen, maar ook dieren, daar zij niet of moeilijk kunnen verwoorden / duidelijk maken wat ze voelen en ervaren; ook dan kan een spiertest uitkomst bieden. Verder zijn er mensen die heel bewust bezig zijn met groei en ontwikkeling en die hiervoor richtlijnen en aanwijzingen zoeken, ook deze categorie komt volledig aan zijn trekken door een sessie Vita-kinese.
Bij kinderen met ( voeding) allergieën kunnen we via de Vita-kinese methode binnen enkele minuten uittesten waar het kind overgevoelig voor is.