Bereikbaar op

Telefoonnummer: 0321-321807

Adres: Bloemenzoom 35

Postcode: 8255 KM

Plaats: Swifterbant

Resonantie Therapie

Resonantie therapie

Tijdens de jaren twintig ontwikkelde Georges  Lakhovsky, een franse ingenieur een theorie die alle levende organismen beschouwde als systemen van hoogfrequent oscillerende circuits, waarbij elke cel een eenvoudige oscillator was die in bepaalde frequentie 'vibreerde' (trilling)die werkt als een ontvanger en zender in een orgaan of deel van het lichaam. Beschadigd, ontstoken of ziek dan wordt de resonantie frequentie (trilling) van de betreffende cellen lager. Bied je dan het lichaam een breed spectrum aan frequentie aan, waarin met namen ook harmonische trillingen zijn opgenomen, dan is de zieke of beschadigde cel in staat zijn eigen frequentie te ontvangen om zodoende weer in eigen resonantie frequentie te kunnen gaan resoneren, waar door de cel in staat is te regenereren en herstel in een zeer korttijdsbestek mogelijk is. Hij heeft veel research werk verricht aan universiteiten van Parijs, wenen en andere plaatsen. De onderzoeken bevestigde  dat steeds weer. Er zijn o.a. waterproeven gedaan m.b.v. instraling met de m.w.o. waardoor smaakveranderingen op traden en een verhoogde energie uitstraling van het water plaatsvond (energetische of kosmische energie). Gebleken is, dat resonantie therapie de cellen en het immuunsysteem weer kan opbouwen zodat de gezondheid weer toe kan nemen.

In samen werking met kruiden Bach- bloesems en homopathische middelen zal het genezingsproces bespoedigd en versterkt worden.

Je kunt de M.W.O. bij velen kwalen en ziekten inzetten.

Toepassingen  o.a. bij:

  • Je kunt er water mee polariseren waardoor de giftige bestanddelen geen toxisch effect meer hebben.
  • Bij artritis artrose en reuma het geeft verlichting van pijn en in een aantal gevallen herstel hier van na een aantal behandelingen.
  • Spanningspijnen, migraine, aangezichtspijnen en oorsuizing.
  • Gekleurd water instralen voor sneller herstel.
  • En nog veel meer andere doeleinden

Als men tussen de platen (ringen) plaats neemt zal er een elektromagnetischeveld door het lichaam  gezonden worden waardoor het lichaam snel zal ontspannen en depressies zullen afnemen, tevens worden alle cellen in trilling gezet. Waardoor afvalstoffen loskomen en sneller afgevoerd kunnen worden. Ook dit heeft invloed op de Aura en de chakra's van het lichaam.